Η Εταιρία

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ?

01

Η ΜΑΚΑΛ με σεβασμό στον καταναλωτή, έχει θέσει σαν βασική προτεραιότητα την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της.


02

ISO 22000:2005 το οποίο περιέχει και το σύστημα HACCP

Χρησιμοποιούμε τον σχολαστικό έλεγχο ποιότητας όλων των πρώτων και βοηθητικών υλών και υλικών συσκευασίας.

03

Καπνισμένα με φυσικό ξύλο οξυάς.

Χωρίς προσθήκη χημικών υποκατάστατων καπνού. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν φυτική πρωτεϊνη σόγιας και άμυλο σίτου (γλουτένη).

Λίγα λόγια για εμάς...

Η εταιρία ΜΑΚΑΛ (Μακεδονική Αλλαντοποϊία) αποτελέι συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης που έχει σχέσει με το κρέας και τα αλλαντικά και ξεκινάει τη δεκαετία του 1960 με την εταιρία Κ. Γιαγκούλας & ΥΙΟΙ Ο.Ε. Δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων αλλά και στην εμπορία ειδών διατροφής (τυροκομικά, σαλάτες, κ.λ.π.).

Με την εμπειρία και την παράδοση, των τριών γενεών, της εταιρίας μας στον χώρο του κρέατος και των αλλαντικών, αλλά και με τον δυναμισμό των νέων ανθρώπων, κατορθώσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουμε και να εμπλουτίσουμε την παραγωγή μας με ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων, πετύχαμε τον εκσυγχρονισμό των ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων της παραγωγικής μας μονάδας στα Γιαννιτσά, βελτιώνιντας ταυτόχρονα τον μηχανολογικό εξοπλισμό με αγορά νέων σύγχρονων μηχανημάτων παραγωγής - συσκευασίας και τυποποίησης.

Εκτός από την υλικοτεχνική υποδομή, επενδύσαμε στις διαδικασίες και τις μεθόδους παραγωγής εκπονώντας και υλοποιώντας σύστημα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας στην παραγωγή εφαρμόζοντας το πιστοποιημένο σύστημα ISO 22000:2005. Η ΜΑΚΑΛ στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες πληρούν τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα από άποψη υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Χρήσιμες Συμβουλές

Μην αποθηκεύετε - συντηρείτε τα αλλαντικά μαζί με τυροκομικά στον ίδιο περιέκτη (τάπερ), διότι με αυτό τον τρόπο μειώνετε την διάρκεια ζωής τους.


Μην αποθηκεύετε - συντηρείτε τα αλλαντικά αέρος μαζί με άλλα αλλαντικά, διότι μειώνετε την διάρκεια ζωής τους.

Φιλοσοφία - Δράση - Στόχοι

Προϊόντα - Ποιότητα - Πελάτης
Φιλοσοφία μας ως εταιρία είναι πάντα η ικανοποίηση των πελατών μας και στην προσπάθεια αυτή έχουμε επικεντρώσει τον δυναμισμό και την διάθεσή μας.
Σκόπος μας είναι η παραγωγή άρτιων προϊόντων, απόλυτα υγιεινών με φροντίδα και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Οι άριστα ποιοτικά πρώτες και βοηθητικές ύλες που χρησιμοποιούμε και ο συνεχής έλεγχος που εφαρμόζουμε συμβάλλουν ουσιαστικά και αποφασιστικά στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα...
Παραγωγή - Διάθεση
Η παρουσία της εταιρίας σε Ελλάδα και Ευρώπη καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς στο χώρο της λιανικής πώλησης και της μαζικής εστίασης, αλλά αναφέρεται και στην προμήθεια λοιπών επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας ως πρώτες ύλες.
Με ολοκληρωμένο και άρτιο τμήμα πωλήσεων ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας έχοντας αναπτύξει τμήμα διανομών που καλύπτεται από ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (φορτηγά - ψυγεία, επιβατηγά αυτοκίνητα)
Η μεγάλη ποικιλία των παραγόμενων προϊόντων μας καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας και ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους με την ευρεία μορφή συσκευασιών που διαθέτουμε
Σχέσεις πελατών και εξυγχρονισμός
Επιδίωξη για την εταιρία μας αποτελεί η ανάπτυξη σχέσεων με τον πελάτη που θα στηρίζονται πάνω σε αρχές και σε κοινούς στόχους.
Στην κατεύθυνση αυτή κινείται η εταιρία μας και καθημερινά διεκδικεί την παρουσία της στην αγορά, φροντίζοντας να εφαρμόζει ότι καινοτόμο και σύγχρονο εμφανίζεται στην αγορά, χωρίς να φείδεται χρημάτων, κόπου και προσπαθειών