Η Εταιρία
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ?
01Η ΜΑΚΑΛ με σεβασμό στον καταναλωτή, έχει θέσει σαν βασική προτεραιότητα την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της.
ISO 22000:2005 το οποίο περιέχει και το σύστημα HACCP
Χρησιμοποιούμε τον σχολαστικό έλεγχο ποιότητας όλων των πρώτων και βοηθητικών υλών και υλικών συσκευασίας.
Καπνισμένα με φυσικό ξύλο οξυάς.
Χωρίς προσθήκη χημικών υποκατάστατων καπνού. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν φυτική πρωτεϊνη σόγιας και άμυλο σίτου (γλουτένη).
Λίγα λόγια για εμάς...
Η εταιρία ΜΑΚΑΛ (Μακεδονική Αλλαντοποϊία) αποτελέι συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης που έχει σχέσει με το κρέας και τα αλλαντικά και ξεκινάει τη δεκαετία του 1960 με την εταιρία Κ. Γιαγκούλας & ΥΙΟΙ Ο.Ε. Δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων αλλά και στην εμπορία ειδών διατροφής (τυροκομικά, σαλάτες, κ.λ.π.).
Με την εμπειρία και την παράδοση, των τριών γενεών, της εταιρίας μας στον χώρο του κρέατος και των αλλαντικών, αλλά και με τον δυναμισμό των νέων ανθρώπων, κατορθώσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουμε και να εμπλουτίσουμε την παραγωγή μας με ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων, πετύχαμε τον εκσυγχρονισμό των ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων της παραγωγικής μας μονάδας στα Γιαννιτσά, βελτιώνιντας ταυτόχρονα τον μηχανολογικό εξοπλισμό με αγορά νέων σύγχρονων μηχανημάτων παραγωγής - συσκευασίας και τυποποίησης.
Εκτός από την υλικοτεχνική υποδομή, επενδύσαμε στις διαδικασίες και τις μεθόδους παραγωγής εκπονώντας και υλοποιώντας σύστημα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας στην παραγωγή εφαρμόζοντας το πιστοποιημένο σύστημα ISO 22000:2005. Η ΜΑΚΑΛ στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες πληρούν τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα από άποψη υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.
Χρήσιμες Συμβουλές
Μην αποθηκεύετε - συντηρείτε τα αλλαντικά μαζί με τυροκομικά στον ίδιο περιέκτη (τάπερ), διότι με αυτό τον τρόπο μειώνετε την διάρκεια ζωής τους.
Μην αποθηκεύετε - συντηρείτε τα αλλαντικά αέρος μαζί με άλλα αλλαντικά, διότι μειώνετε την διάρκεια ζωής τους.